Šiviljstvo Knofek se predstavi

Sem Ivanka Mravinec – šivilja obrtnica iz majhnega kraja Nova Lipa, ki se nahaja v okolici Črnomlja. Svoje podjetje, Šiviljstvo Knofek sem ustanovila pred 16-imi leti. Pred tem sem delovne izkušnje nabirala v takratni tekstilni tovarni v Vinici. Tako sem do danes zbrala že več kot 30 let izkušenj krojenja in šivanja oblek. Že kot srednješolka sem se odločila za poklic šivilje, saj je v tem delu veliko ustvarjanja in oblikovanja, pri čemer sem bila pozneje v tovarni omejena. Prav zato sem se kasneje tudi odločila za samostojno podjetniško pot in šivanje po meri, kjer je moja kreativnost in želja po ustvarjanju še dodatno prišla do izraza. Delo, ki ga opravljam, me izpopolnjuje in veseli še posebej zato, ker se vsak dan naučim nekaj novega, saj se modne smernice spreminjajo iz meseca v mesec.

Na podlagi večletnih izkušenj s kreiranjem in končno izdelavo oblačil, je moje sicer majhno, a uspešno podjetje, garancija za obleko po meri in želji kogar koli.

Šivanje unikatnih oblačil za vse dogodke, izstopajo svečane obleke

Izkušnje mi omogočajo neomejene možnosti šivanja. Najbolj pa sem ponosna na obleke, šivane za posebne in svečane priložnosti: poročne, maturantske, birmanske obleke, ki zahtevajo še več natančnosti in estetike.

Skozi leta svojega ustvarjanja sem pridobila tudi poklicno kompetenco za izdelavo folklornih kostumov (bela noša). Prav tako sem se udeležila obsežnega in kvalitetnega seminarja o izrisih in izdelavi krojev.

Celovita storitev šivanja – od nasveta do izdelave

Moje delo ni le izdelava obleke, temveč tudi svetovanje, nabava stranki želenega materiala, oblikovanje in končno tudi šivanje želenega kosa oblačila. Poleg ženskih, izdelujem tudi moška in otroška oblačila, zavese, prte, razne prevleke za blazine, stole in mnoge druge izdelke iz tekstila, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. Ker šivam oblačila po meri, je vsak izdelek, ki pride iz mojih rok, nekaj posebnega in unikatnega ter je skrbno in natančno izdelan po željah, merah in obliki postave.

Vsako naročilo je zame poseben izziv, ki se ga zelo veselim.

Prilagojeno vam. Izberite obleko, ki vam najbolj pristaja

Vsaka postava je lepa, ima pa svoje posebnosti. Če želite zase izbrati obleko, ki vam bo najbolj pristajala, je potrebno upoštevati vaše posebnosti, kar najlažje dosežete, če bo obleka zašita samo za vas.

Kot svojo največjo prednost bi omenila svetovanje in prilagoditev kroja za vsako stranko posebej glede na postavo in zahtevo oziroma željo. Za vsako stranko si vzamem čas, se z njo pogovorim o željah ter ji podam svoje predloge. Tako se moje majhno podjetje izkaže za prednost, saj se lahko posvetim vsaki želji in premislim vse možnosti za izdelavo obleke po meri. Končni izdelek gre tako iz mojih rok natančno narejen, zlikan in pripravljen za takojšnje nošenje.

Zašito že v enem tednu

Oblačilo sešijem v približno desetih dneh, lahko pa tudi v enem tednu, če imam blago na zalogi. Seveda pa lahko želeno blago kupite sami in ga prinesete s seboj. Običajno je med procesom izdelave oblačila izvedeno tudi poskušanje obleke, kjer se najde prostor za popravke in izboljšave.

Kako me najdete?

Najdete me na naslovu Nova Lipa 4 v Vinici. Za več informacij me pokličite na tel. 040 838 910 ali mi pišite na ivanka.mravinec@gmail.com.

Veselim se vašega obiska. Skupaj bomo ustvarili najboljšo modno kreacijo za vas!

Galerija slik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ste vedeli?


Več ...