ISKANJE IZDELKA
Z uporabo iskalnika V polje vpišete naziv izdelka ali del naziva izdelka, opis ali del opisa izdelka, ki ga iščete in podatek potrdite s pritiskom na tipko enter (na tipkovnici).

Z uporabo skupine Darila Izberete posamezno kategorijo ali podkategorijo, s tem imate pregled nad izdelki v tej kategoriji oz. podkategoriji. S klikom na naslov izdelka se prikaže podrobnejši opis izdelka z večjo sliko oz. slikami.

NAKUP IN KOŠARICA

Ob kliku na posamezni izdelek se prikaže njegov podrobnejši opis. Ob vsakem izdelku je ikona »dodaj v košarico«, klik na to ikono doda izdelek v košarico. Če želite nadaljevati z nakupom, izberete možnost «nadaljujte z nakupom«, v nasprotnem primeru pa možnost »na blagajno«.

V desnem stoplcu se nahaja Košarica, v kateri so vidni izdelki, ki ste jih tja dodali. S klikom na znak “minus”, lahko odstranite izdelek, ki ga ne želite. Link do Blagajne najdete tudi v Košarici, a le kadar je Košarica polna.

Vsebino košarice lahko na Blagajni spreminjate. Količino lahko zmanjšate ali povečate in spremenjeni vnos osvežite s klikom na gumb »popravi«. Lahko tudi odstranite izdelek s klikom na »odstrani«.

Vnesete potrebne podatke za račun, dostavo in način plačila. Označite, da ste si prebrali Pogoje poslovanja in da se z njimi strinjate!  izbrane izdelke naročite s klikom na gumb »izvedi nakup«. S tem je naročilo oddano, kar se izpiše na ekranu.

DOSTAVA

Po oddanem naročilu prejmete paket preko dostavnega partnerja. Rok dobave za izdelke na zalogi je 2 – 5 dni, za izdelke, ki niso na zalogi je rok dobave napisan pri posameznem izdelku. Če vam izbranega izdelka ne moremo poslati v tem roku, vas bomo o tem obvestili. Prevozni stroški znašajo 4,92 €, kot je navedeno v pogojih poslovanja.

PLAČILO

Izberete način plačila.

Po povzetju z gotovino: Kupnino poravnate dostavnemu podjetju. Račun prejmete ob prevzemu in plačilu pošiljke skupaj s poštnino.

Po predračunu: Po e-mailu prejmete predračun s številko transakcijskega računa in sklicno številko. Vaše naročilo bo dobavljeno po plačilu predračuna. V primeru naročila izdelkov po naročilu (npr. personalizirana darila, tisk oz. napis po naročilu)  je potrebno poravnati avans v višini 50%. V tem primeru vam bomo za ta znesek izstavili predračun. Po plačilu predračuna bo blago dobavljeno v skladu z dogovorom in potrditvijo naročila.

INFORMACIJE

V primeru, da so kakršnekoli nejasnosti v zvezi z razumevanjem ponujenih izdelkov in z naročanjem blaga, vas prosimo, da nas o tem obvestite na: ekokamra@siol.net . Z veseljem se vam bomo posvetili in vam odgovorili. Prav tako bomo veseli vsakega vašega mnenja, pripombe, pohvale… saj želimo našo spletno ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam.