Kako do primernih kljucnih besed?

Razmišljate o postavitvi svoje spletne strani?

Potem ste se že spraševali kako do primernih ključnih besed.

Spletni iskalniki delujejo na podlagi ključnih besed. Tega se moramo zavedati že pred postavitvijo spletne strani in kolikor se da natančno preveriti primerne ključne besede za našo spletno stran. Vsekakor je naš cilj, da bomo vključili čim več takšnih besed, ki jih obiskovalci pri iskanju najbolj uporabljajo.

Analiza ključnih besed

Preverite in ne pozabite si zabeležiti ustreznost iskanih besed. Najprimernejše so tiste, ki jih uporabniki veliko uporabljajo, ponudnikov s temi besedami pa ni veliko. Seveda je pomembno, da so besede, ki jih boste uporabili, povezane z vašo dejavnostjo, ki jo uporabljate. V kolikor je potrebno poiščite tudi dodatne ključne besede.

Zgodilo se bo, da ne bomo dobili primernega rezultata, zato postopek s podobnimi besedami  večkrat ponovimo. Predlogi za ključne besede so osnova, saj na podlagi ključnih besed pridemo tudi do idej za vsebino naše spletne strani in z njihovo pomočjo privabljamo stranke. Zavedati se moramo, da samo uporaba ključnih besed ni dovolj, pomembna je kvalitetna vsebina.